Lady Esther

Specialistische behandelingen van Lady Esther

Lady Esther biedt tal van luxe behandelingen :

* Vitamine A behandeling ( al jarenlang het paradepaardje van Lady Esther!) Groei en opbouw van onze huid, de talgklierfunctie wordt door vit.A genormaliseerd.
* Gelee Royal behandeling anti-aging behandeling.
* Caviaar behandeling hydraterend, voedend en licht liftend.
* Hyaluron behandeling hyaluron is een lichaamseigen stof , houdt vocht vast. Wordt in de medische wereld ook voor rimpelvulling met behulp van injecties gebruikt.
* Algen behandeling huidcellen ontgiften van binnenuit, algen vitaliseren, stimuleren de doorbloeding en geven een voedend effect.
* Q 10 behandeling (q10 is een anti-oxidant die huidveroudering tegen gaat)

Belangrijkste kenmerken van Lady Esther

Breed assortiment

Betaalbaar en hoge kwaliteit: Duitse Gründlichkeit en stabiliteit geeft optimale zekerheid.

Massage met hoogwaardige werkstoffen ( geen eenvoudige massage crème of olie). De mening van Lady Esther is dat een massage olie sowieso de huid afsluit ten opzichte van een massagecrème. Door vooral te masseren met de volle textuur van nachtcrèmes (zijn ook wat kostbaarder dan een gewone massagecrème) voeden en verzorgen wij de huid veel beter!

Veel variatie in de behandelingen dankzij de vele verschillende texturen en de vele werkstof rijke ampullen (de snelle mooi- makers). Het meest zuivere cosmetica product wat er bestaat! Zonder parfum, zonder conservering. Van deze ampullen zijn er inmiddels meer dan 30 soorten voor behandeling en verkoop.

Lady Esther is bekend door Vitamine A Crème en de vele versies: zoals Vitamine A Winter Cream, Vitamine A Summer Cream SPF 8 maar ook Vitamine A Cream Mask en Vitamine A Concentrate Ampullen. Gegarandeerde succesnummers. Geschikt voor iedere huid.

Alleen verkrijgbaar bij schoonheidssalons; dus niet in winkels. Ook internationaal.

Geschikt voor iedere huid (jong of oud, man of vrouw, blank of donker) en zorgt voor optimale verzorging en voeding; sommigen benoemen Lady Esther geen huidverzorging maar huidverbetering!

Ieder jaar zijn er volop acties en introducties;  er is een constante stroom aan innovatie (zodat hierdoor een salon regelmatig naar buiten kan treden om bestaande en nieuwe cliënten te informeren en prikkelen).

Lady Esther bestaat niet voor niets 100 jaar: het volgt nauwlettend de strenge Europese en Duitse wetgeving; gelukkig bevatten de producten parabenen (als conserveringsmiddel) en parfum! Belangrijk is daarnaast de houdbaarheid; met zgn. groene merken is deze vaak in het geding; producten zijn veel minder lang houdbaar dan een product met parabenen en parfum. Bij Lady Esther garanderen we een houdbaarheid van 3 jaar).

100% dierproefvrij; dit geldt voor alle Europese producten omdat er een totaalverbod is (dit geldt zeker niet voor vrijwel alle merken buiten de Europese Unie zoals Amerika, Australië, Korea, Japan, Zuid Afrika (ze vertellen dit hun schoonheidsspecialisten en consumenten natuurlijk liever niet….).

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier